Annons
Annons

Det börjar likna något…

Nu är tapeten Pilblad av William Morris uppe på väggen i köket. SOM jag längtat. Och det blev så himla, himla fint.

tapet1

Lite magiskt faktiskt.

tapet3

 Vi har firat med lingonbubbel (!) och god middag.

tapet2

Och nu ska jag gå och lägga mig ganska så snart.

Annons

Dels eftersom jag är väldigt trött efter dagar med byggkaos hemma men också för att jag längtar efter att få dricka kaffe med den här fina tapeten som bakgrund i morgon bitti. Lyckan i en tapet alltså. Ibland behöver det inte vara svårare än så.

translation

I’m very excited about our William Morris ”Willow Bough” wallpaper on the kitchen wall. It actually makes me feel very happy. Sometimes it doesn’t haven’t to be harder than that. Do you like the result?!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar