Annons
Annons

Det är inte varje dag…

…som man läser att någon haft en dröm om en. Men det hade tydligen min bloggkompis Mina Bestyr- Teres haft i natt. Väldigt smickrande, sjukt roligt och himla knäppt. Det var nämligen inte vilken dröm som helst utan en som innefattade både mig och min kille, världsmästeri inom instagram och att sjunga på platser där naturkatastrofer skett, haha.

Annons

Dagens roligaste läsning helt klart.

Yesterday night my blog friend Teres had a dream about me and my boyfriend. Except the two of us the dream consisted of instagram, me singning and other kinda crazy things. Read about it on her blog Mina Bestyr. Which, by the way, is one my favorite blogs. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar