Annons
Annons

Den som väntar på något gott

Jag är så sugen på att visa er bilder från vår vecka i Paris. Och också på att kunna drömma mig tillbaks dit. Men dessvärre är vårt minneskort på rymmen så det lär ju dröja en dag eller två tills dess.

Så länge bjuder jag på en av mina favoritbilder på mig och Chaplin – som David tagit – och som jag hade på min telefon.

linda och chaplin

Från första morgonen i Paris när vi gick på café och åt frukost.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar