Annons
Annons

Den finaste presenten.

På releasefesten av vår bok Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester

Annons

fick vi den finaste present jag sett på länge, länge. Inslagen i den tjusigaste vintagetapeten från William Morris. Det var Sofia på Mokkasin som kom med den, ihop med sitt stora, smittande leende och inspirerande sätt.

Nu såg jag att hon skrivit ett inlägg om det hela och jag måste bara få låna de härliga bilderna hit till Volang.

Där bakom flera lager av pudrigt silkespapper dolde sig det finaste printet från franska galleriet L´Affiche Moderne, inramat i en perfekt, blekt pistagegrön ram.

Och så med den där tapeten. Och ett spetsband bundet runt som pricken över i:et. Ja ni förstår ju att man blir alldes salig av mindre. Nu hänger tavlan inne på kontoret i Vintagefabriken och inspirerar till det ena stordådet efter det andra. Det är ett som är säkert.

Tusen tack igen Sofia!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar