Annons
Annons

De finaste bilderna från det vackraste hemmet

Jag måste bara  få dela det här fina, fina med er. En hel massa bilder (kunde bara inte välja bort några) från en lägenhet jag hittade via tyska sajten Herz & Blut. Det är ett hemma hos från paret – och fotograferna – Susann och Yannic  i Berlin. Så väldigt vackert alltihop och så himla inspirerande.

Perfekt att scrolla runt till en lat annandag påsk tycker jag.

1

2

3

4

5

h6

h7

h8

h9

h16

h11

h12

h13

h14

h15

translation

I just have to share this fine, fine with you. A whole lot of pictures (just could not deselect any) from an apartment I found through the German site, Hertz and Blut. It is a home of the couple – and photographers – Susann and Yannic in Berlin. So very beautiful everything and so very inspiring. 

Foto/Pictures: Jules Villbrandt

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (157)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar