Annons
Annons

Dagarna med körsbär och sommarlugn.

Det blir lite uppehåll här på bloggen då och då just nu. Jag tror de flesta av er ändå är ute och reser och njuter av sommaren. Mina dagar just nu är långsamma och lata och sköna. blir lite rastlös i bland av att inte kunna göra så mycket som jag är van vid men det är ändå okej.

Annons

Kanske är det bra att jag vänjer mig inför hösten?

De flesta dagarna spenderas på en filt i parken nedanför lägenheten, med körsbär och tidningar. På balkongen med en massa kuddar, böcker och iste eller på något café i närheten. Antingen med min kille – eller som i dag – med en gammal vän.

I morgon tänkte jag att jag skulle ta mig an ett pysselprojekt eller två. Dessutom håller jag på och knåpar ihop en liten guide till Mariefred och en rapport från Strömstad. Kommer upp inom några dagar.

Hoppas ni har det bra alla fina!

Klicka på bilderna för att se källorna/Click the pics to see the sources.

These summer days are quite slow and peaceful. I’m starting to get used to it even though it’s very different from what I’m used to. I eat cherries in the park, I’m reading books on the balcony and I enjoy coffee with my boyfriend and my friends. I hope you’re having a lovely summer as well!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar