Annons
Annons

Chokladbollar med pepparkakssmak.

Glad 2:a advent! Hoppas ni har det fint i snön. Jag tänkte tipsa om ett av mina nya favoritrecept som jag hittade i senaste numret av ELLE Mat & Vin, nämligen chokladbollar med pepparkakssmak. Det var så himla gott och enkelt att jag tror det kommer bli en klassiker hemma hos mig för framtida jular.

Annons

 

Så här gör du:

Gör en vanlig sats chokladbollar (använd ett recept där espressokaffe eller starkt bryggkaffe är inkluderat). Addera 10 stycken smulade, medelstora  pepparkakor och blanda ihop. Forma till bollar, rulla i smulade pepparkakor, pärlsocker eller vad du har hemma och som du gillar. Klart! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emmy/ennui.blogg.se

    Låter spännande, det ska jag testa!

  • Linnea

    Mums! Tack för tipset!

  • Ser väldigt gott ut! Ska absolut testas!

  • Marie E Larsson

    Låter himla gott!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar