Annons
Annons

Chokladbollar i pastell

För ett tag sedan gjorde jag, Louise och

Annons

Jessica ett receptjobb ihop på tema chokladbollar. Närmare bestämt chokladbollar på 5 nya sätt. Jobbet har legat och väntat på rätt tidning sedan dess och nu har det precis publicerats hos tidningen Hemlängtan (Uppsalahems kundtidning). Roligt!

Tycker det känns väldigt vårigt och pastelligt och härligt. Chokladbollar i pastell liksom.

Photo: Jessica SilversagaPhoto: Jessica Silversaga

Photo: Jessica Silversaga

Photo: Jessica SilversagaPhoto: Jessica Silversaga

Skulle ni komma förbi en tidning tycker jag verkligen ni ska passa på att norpa en för de där recepten blev riktigt bra. Om jag får säga det själv.

translation

A while ago, me Louise and Jessica created a job together on the theme of chocolate balls. Or more specifically; chocolate balls in 5 new ways. The job has been waiting for the right newspaper since then and now it’s been published in a newspaper in Uppsala. I think it feels very springlike and kinda lovely.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia

    Så himla fint och vårpeppt!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar