Annons
Annons

Cheesecake, tulpaner och pantone #18-3224.

Pantone har valt ut färgen med namnet

Annons

Radiant Orchid till årets färg 2014. Jag kan inte hjälpa att tycka att det är väldigt fascinerande att en färg ska representera ett helt år. Eller tvärtom. Spännande på något sätt. Här kan läsa om varför just färgen med nummer #18-3224 blev året färg.

Hur som helst. Aimee – som står bakom bloggen Twigg Studios – blev så inspirerad av färgen att hon bestämde sig för att göra en dessert dedikerad till den.

Nämligen tulpaner fyllda med cheesecake. Hur konstigt?

Ganska så. Men också väldigt, väldigt fint! Älskar det kreativa tänket bakom.Tydligen smakar tulpaner (för ja, visst kan man äta tulpanens kronblad – så länge de är organiskt odlade vill säga) lite som gurka.

Väldigt spännande – och tjusigt alltihop.

Bloggen Twigg Studios kan jag för övrigt varmt rekommendera! Alltid superfin och inspirerande.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Frida

    Och jag som alltid känt mig lite besvärad över att jag tycker att tulpaner verkar krispiga och goda när man stått och snittat dem för att ställa i vas. Kul att någon vågat ta sig ett bett, ha ha!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar