Annons
Annons

Cheesecake, lemonad och prickiga paket.

Idag har jag firat min kille med frukost på sängen, cheesecake och prickiga paket. På eftermiddagen hade vi ett litet kalas med saft, hur mycket kakor som helst och en  massa fina barn som sprang runt och lekte. Nu vilar vi i soffan, äter det som blev över från kalaset och kan inte riktigt bestämma oss för om vi ska kolla på en snäll komedi eller en skräckfilm. Lyxsöndag med andra ord.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ida

    åh, vad mysigt det låter! och vilka fantastiska servetter! varifrån kommer de?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar