Annons
Annons

Chaplins barnrum

Här kommer del 3 i serien av vad ni önskar se mer av här på bloggen (efter min frågestund ni vet). De här bilderna är från Chaplins rum. Eller hörna. Det beror på hur man ser det!

chaplins rum

Han har liksom fått som en hörna av vår hall som är ganska stor – och egentligen består av två små rum.

Annons

Innan han kom hade vi pianot här och använde inte alls rummet egentligen, utan det blev bara som en yta som man passade på väg till vardagsrummet, sovrummet eller toaletten.

chaplins rum

Ganska perfekt som barnrum faktiskt! Och så blir vår 2:a till en 2,5:a också i och med detta.

chaplins-rum7 Vi har inte haft tid/ork att måla eller tapetsera väggarna (även om jag har en plan på att göra det i vår) – istället har vi satt upp wall stickers (från Ferm Living) i form av svarta prickar. För att skapa illusionen av en prickig tapet.

Hur lätt som helst och väldigt effektfullt!

chaplins rum

Och så har vi valt att ha öppna hyllor i hans barnrum för att kunna göra leksakerna och böckerna till en del av inredningen. Och så att han ser precis vad som finns att leka med. Allting som har med barn att göra är ju liksom gulligt. Som hans första skor till exempel.

chaplins rum

I ena hörnet hänger en ljusslinga från Iris Light och skapar en mysig belysning. Perfekt för att läsa i på kvällen. Och på väggarna hänger en lite blandad kompott av fina prints (från Mrs Mighetto och Mokkasin bland annat) och även sidor ur fina barnböcker som vi rivit ut och ramat in.

Nu är ju Chaplin större än när dessa bilderna togs så spjälsängen har bytts ut till en växasäng och stolen har fått ersättas av en skön Emmafåtölj. Ska fixa lite nya bilder när jag målat tänker jag.

Hoppas ni fått lite inspiration till barnrummet nu! Fråga gärna om ni undrar något!

Alla bilder är tagna av bästa Sofia Byström.

 translation

Pics from our children’s room. With wall stickers from Ferm Living, a poster from Mrs Mighetto and lights from Iris Lights. Hope you like it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (43)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Marie

    Varifrån kommer de fina konsollerna?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar