Annons
Annons

Chaplin i Underlandet

I går var en av de finaste dagarna på länge. Jag och lille Chaplin åkte på utflykt till mitt favoritställe i hela StockholmBergianska Trädgården. Han sov dessutom precis så länge så att jag hann sitta och dricka kaffe i lugn och ro, äta en kaka och läsa lite ur en bok (!).

Sen gick vi på äventyr bland jättehöga blommor, rabarber och äppelträd.

11372374_386872331514841_123198549_n

Lille i Chaplin i Underlandet.

Har ni inte varit i Bergianska Trädgården? Åk dit! Det är paradiset på jorden.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar