Annons
Annons

Chaplin bland pionerna och en liten kärleksförklaring

Även om den här sommaren är ganska så solfattig – och också sorgsen på sina håll – så har jag en himla tur som har en liten Chaplin som kan lätta upp det hela. För den här lilla personen kan verkligen konsten att lysa upp tillvaron.

chaplin3

Det bästa med hela sommaren är att få umgås med honom varje dag i över 5 veckor.

chaplin2

Med små, små pauser för att packa paket i webbshopen, åka på dejt med pappan i Köpenhamn och annat livsviktigt.

chaplin1

De fantastiska bilderna har bästa Emma tagit och de är tagna på vår lilla torpvecka.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar