Annons
Annons

Brudslöja, pompoms och grönt gräs i Instagram.

Hej fina ni! Efter en rolig och utmanande helg är det nu måndag igen. Galet det där med tiden alltså. hur fort den går. Hur som helst. Här kommer en liten Intagram– rapport från veckan som gick. Den innehöll bland annat pompoms, fina sommarblommor och barfotafötter i grönt gräs.

Annons

Och så det hemliga projektet förstås. Här får ni några sneakpaeks på det och lite till: 

 

Veckan började med att jag var sjuk tyvärr men så fort jag blev bättre tog jag promenader och luktade på blommor och njöt av att det var juni helt plötsligt.

Jag hängde mycket hos Emma i Midsommarkransen och planerade och planerade.

Och så här såg det ut när vi jobbade med projektet. Tjusigt inte sant?

Lördagen innehöll ett kreativt kaos på mitt köksbord och så lite finfika på det.

Sen blev det söndag och då hängde vi ute på landet, åt polkagrisar, band kransar och jobbade.

Here are some pics from my Instagram from the past week. I’ve worked a lot with a secret project I’ve got going and it was so much fun. I’ll tell you more about in a couple of weeks, I’m sure you’ll like it.

Följ mig på Instagram vettja! Jag heter volanglinda där/If you want to follow med on Instagram my alias is volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Fina Bilder!!! Nu följer jag dig 🙂 Följ mig på elinadahl om du vill. Kram Elina

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar