Annons
Annons

Bröllopsmässa den 5 och 6 februari

Tips! För er som bor i Stockholm med omnejd vill jag tipsa om att en sprillans ny bröllopsmässa kommer till stan. Den

Annons

5 och 6 februari är det dags för Wedding Fair Sthlm; en personlig bröllopsmässa med väl utvalda utställare.

Photowall_Vintagefabriken_2524

Här hittar ni alltifrån magiskt duktiga blomsterdesigners som Skillad Florals till catering från Urban Deli och talangfulla bröllopsfotografer som Jennie Kumlin.

 Photowall_Vintagefabriken_2077

Jag och Lollo kommer vara på plats från Vintagefabriken och bjuda på en finfin bröllopsdukning.  Självklart kommer vi också ha med oss finheter på tema bröllop i form av vår bröllopskollektion med inbjudnings- och placeringskort av Kajsa Wallin, handvikta pompoms, bokstavsbanners och mycket, mycket mer.

vintagefabriken photowall

Och det bästa av allt? Det är fri entré!

Det var superlänge sedan vi stod på mässa så jag ser verkligen fram emot detta. Hoppas vi ses där!

Dagens tips helt enkelt.

Bilder av Isabelle Pedersen för Photowall. Styling av oss i Vintagefabriken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar