Annons
Annons

books and books.

Idag har jag haft första tentan och det känns himla skönt att det är gjort. Hoppas att det gick bra. Nu ska jag gå till ett franskt café och äta lunch med fina Ida, sen lite jobb och sen vila. Är sugen på att läsa annat är kurslitteratur nu, i några dar i alla fall, innan nästa delkurs börjar… Har ni några boktips till mig kanske?!

Annons

Today I had the first exam, and it feels amazingly good that it’s done. Hope it went well. Now I will go to a French café and have lunch with my friend Ida, then a little work and then rest. Are eager to read other literature now, in a few days at least before next module starts… Do you have any book recommendations to me, perhaps?!

Foto: The English Muse.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Cat

  Borta med Vinden läste jag nyligen, himla bra. Sen har vi ju förstås Tillsammans är man mindre ensam, Water for Elephants, Sophies nyckel, En dag, De i Utkanten älskande, Veronica bestämmer sig för att dö. Böcker är det jag är bra på att tipsa om… Hur jag ska förvara alla jag har vet jag dock inte, så det är väl dags att börja leta efter lite tips om det 🙂

  • tack för tipsen. och det kanske kommer ett inlägg om den där förvaringen en vacker dag. jag och min kille har lite samma problem nämligen:)

 • Åh, jag avklarade också terminens första tenta idag och det gick bra till och med 🙂 jag önskar dig all lycka med dina tenta. Kram

  • grattis! tusan vad skönt det är att ha det gjort. kram.

 • Anneli

  Hej!
  Har inte så mycket att säga om ditt inlägg, ville bara säga att jag älskar dina färger på dina bilder, vill att mitt liv ska vara som dom 🙂

 • Boktips.. Hm. Det finns ju så mycket bra men det är alltid svårt att tipsa någon när man inte känner till deras boksmak. Jag gillar att läsa lite årstidsrelaterat för att förhöja årstidsstämningen, och på hösten läser jag gärna fantasy/sagor, exempelvis Harry Potter, Narnia eller Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Just nu läser jag dock Smaken av Muriel Barbary som har skrivikt underbara Igelkottens elegans. För bara några dagar sedan bloggade jag också om Becca Fitzpatricks ”hush hush saga”, tvättäkta tonårsfantasyromantik om en 16-årig tjej som blir kär i en fallen ängel. Kommer med största sannolikhet aldrig att toppa finkulturens listor, men underhållande är det 😉

  • tack fina du! blir himla peppad. har ju inte läst Harry Potter böckerna, bara sett filmerna så det är väl på sin plats att ta sig an kanske.

 • Anonym

  Varma rekommendationer: A room with a view av Forster eller Alberte-trilogin av Cora Sandel

  • Alberte triologin har jag haft på min lista länge. tack för att du påminde mig:)

 • Anna Mårtensson

  Extremely Loud and Incredibly Close av Jonathan Safran Foer.

 • Dorothea

  for en nydelig blogg du har !

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar