Annons
Annons

Bonjour, Merci och Cést la Vie.

Jag har på känn att det här kommer bli en riktigt bra vecka och vill därför kicka igång den med något av det finaste jag vet just nu. Nämligen Rifle Paper Co. och deras förtjusande illustrationer som finns både som vykort, almanackor, glasunderlägg och affischer. Jag vill ha en av varje av de där med de franska uttrycken. I fina ramar på valfri vägg här hemma. Måste fixa detta snarast tror jag för de gör mig så himla glad. Här hittar ni deras shop och här kan man läsa den söta bloggen.

Tyvärr finns de inte att köpa i Sverige men de går att skeppa hem. Tänk om till exempel Åhléns eller NK skulle börja köpa in lite mer produkter som såg ut såhär, skulle inte det vara kul? Efter att ha gått på Liberty och Selfridges i London känner jag att utbudet här är hemskt smalt och oinspirerande när det finns så mycket fint där ute. Våga mera säger jag! Håller ni med mig?

Annons

I have a feeling that this will be a really good week and would like to kick-start it with one of the finest things I know right now which is Rifle Paper Co. and their charming illustrations. I would love to have one of each of those with the French expressions. They would look lovely in some nice frames on any wall in my home. I have to order them I think because I get so happy by them. Here you can find their shop and here you can read the sweet blog.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar