Annons
Annons

Boktips; Spaces Volume Two av Frankie Magazine.

Just nu ser jag väldigt mycket fram emot att få bläddra i den här boken. Den heter Spaces Volume Two och ges ut av australiensiska Frankie Magazine. Volume one var så himla fin och jag har bläddrat i den hur mycket som helst för att få inspiration och för att fylla näthinnan med fina bilder.

spaces1

Båda böcker är hemma-hos-reportage med kreativa personer som lever sin dröm.

Vare sig de bor på en gård på landet och försörjer sig på att sälja ekologiska grönsaker eller bor mitt i stan och precis har startat upp sitt drömkontor. Frankie har hittat de finaste berättelserna och strösslat dem med underbara bilder.

Verkligen ett hett tips! Boken Spaces Volume Two släpps i början av juni och går att köpa hos Papercut bland annat.

translation

I’m very much looking forward to the book Spaces Volume Two by Frankie Magazine. Spaces volume two is a collection of homes and homes-away-from-home around australia: from the east coast capitals to the adelaide hills, the wilds of tasmania and the southernmost tip of western australia. All very charming, personal and far from fancy.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar