Annons
Annons

Boktävling!

Förutom att det verkligen är höst nu, är det faktiskt Internationella Bokveckan just den här veckan. Därför tycker jag att det passar alldeles utmärkt att ställa till med en liten tävling här på bloggen.

Annons

Jag har 4 stycken alldeles nya böcker att tävla ut till er! De kommer i set av 2 där man antingen kan vinna boken Nyfixat, 57 projekt för dig som gillar återbruk ihop med Antikviteter i Modern Miljö. Eller boken Nyfixat och Sophies Mat ihop.

Så här tävlar du: Gå in på Volang på Facebook, tryck på Gilla- knappen där och sen skriver du en kort motivering (under inlägget på Facebook-sidan) på 2-3 meningar om vilket set av böcker du vill vinna och varför just du ska vinna. Lätt som en plätt inte sant?

(Förtydligande: Båda vinnarna kommer att få boken Nyfixat. Det är alltså valet mellan Sophies Mat och Antikviteter i Modern Miljö ni ska göra).

I Nyfixat, 57 projekt för dig som gillar återbruk av Ann Sjöstedt & Marit Engstedt, får man tips på hur gamla föremål får ett nytt liv. Det är lampskärmar som blir till bord, små dukar som blir till gardiner och skrivbord som förnyas med hjälp av lite färg och tapet. Den är väldigt inspirerande och rolig på samma gång!

I Sophies Mat av Sophie Berlin hittas säsongsanpassade recept för hela året. Boken är späckad med härliga bilder, personliga tips och fina recept. Perfekt för alla de där middagarna man alltid säger att man ska bjuda in till när hösten nalkas.

Boken Antikviteter i modern miljö som skrivits av Karin, Laserow Britt Berg & Niklas Lundström guidar läsaren genom de olika möbestilarna som renässans, barock, rokoko och gustavianskt. Den ger samtidigt inspiration i form av vackra bilder och tipsar om hur man inreder med äldre föremål i ett modernt hem.

Lycka till nu! Tävlingen pågår fram till på måndag den 24 september klockan 20.00.

Här hittar ni Volang på Facebook.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Pingback: Vinn böcker hos Volang | Elleinterior.se()

 • Pingback: Sista dagen att tävla om böcker. | Volang()

 • Lotta Lundberg

  Hej Volang-Linda! Hängde inte riktigt med vart man skulle lägga sin kommentar men jag hoppas på det bästa 🙂
  Vi har precis flyttat till ett renoveringobjekt tillika paradvåning så det hade varit finfint att få plugga in lite mera om just äldre möbelstilar.
  Jag vill inte göra detta till ett 1800-tals museum men kanske ändå plocka upp lite av historiens vingslag…
  Därför hoppas jag på att få vinna ”Antikviteter i modern miljö”.
  Hej hej,
  Lo

 • Pingback: Och vinnarna är… | Volang()

 • Sara

  Varför flyttar alla sina tävlingar till Facebook? Jag är inte med och vill inte heller, men älskar blogg med design m m. Det känns lite deskriminerande.
  Tack för en fin blogg! Sara

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar