Annons
Annons

bokfynd.

Idag tog vi bussen till en loppisbutik vi läst om. Jag köpte en massa böcker. Alldeles för många egentligen men de var så fina och så billiga. Bland annat hittade jag ett par gamla läroböcker från 50-talet, skriva av Elsa Beskow och vackert illustrerade av Herman Siegvald och en tjusig fransk-svensk ordbok. Jag hittade också en hel bunt av de fantastiska flickböckerna om detektiven Kitty Drew och de om Lotta. Sträckläste dem alla när jag var yngre och älskade varenda en av dem. Åh ljuva nostalgi.


Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • jag älskar gamla böcker….

  • Åh, for en skatt du har funnet!

  • Ah, superbilder nedan. Älskar de där av Ditte Isager, grym är hon.Kände att jag var tvungen att utveckla "En dag" – boken så du inte blir besviken 😉 Min syster sa – Läser du den där, du läser väl aldrig sådana böcker? Nä, hon har nog ganska rätt. Det är egentligen inte min typ av bok. Det är en äkta romantiskbrittisk bestseller och jag brukar tröttna. Men just nu… megastressad med rörigaste to-do-listorna ever, med norgehistorien i bakhuvudet och barn som undrar. Dessutom är jag ensam hemma (plus fyra barn iofs) i ett jättejättestort hus och jag är löjligt mörkrädd. Så NU. är den perfekt! Men nja annars.. bra flyt, charmig och faktiskt kul men kanske inte värd all denna superhype…Ha det fint!Sofia

  • Sofia: åh vad fin du är! tack. ja men då var det som jag trodde. inte fel det heller såklart men du förstår ju vad jag menar:) hoppas dina tusen listor tunnas ut allteftersom och att du kan få lite vila trots allt. kram.

  • LOTTA!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar