Annons
Annons

Boken om Mademoiselle Oiseau.

Minns ni Lovisa Burfitts karaktär Mademoiselle Oiseau? Som återfinns på porslin från Rörstrand och som jag bloggat om både en och två gånger för att jag gillar det så mycket. Häromdan fick jag ett mail om att det nu även släpps en

Annons

bok om  Mademoiselle Oiseau. Med Lovisas ljvuliga illustrationer och text av Parisbaserade svenskan Andrea de La Barre de Nanteuil.

Det ser hur fint ut som helst!

Bara omslaget gör ju att jag förstår att det är en bok jag måste, måste få läsa.

madam2

Kan inte vänta tills jag får bläddra mig igenom illustrationer på takvåningar i Paris, egensinniga katter och vackra klänningar.

Och så vill jag så klart läsa själva historien också. Om den nioåriga Isabella som av misstag trycka på fel knapp i hissen och som därefter dras  in i den excentriska Mademoiselle Oiseaus lägenhet.

Tjusigt så det förslår! Eller vad säger ni?

Bilderna är pressbilder från Rabén och Sjögren.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar