Annons
Annons

Blue skies are calling.

Jag minns att ni gillat inläggen jag gjort på tema färg (jag har skrivit om grönt, blått och gult) så idag vill jag spinna vidare på det här och visa ännu mer vackert i färgen blått. Ibland behöver man bara en extra stor dos av vackra saker att vila ögonen på tycker jag. Och vad kan väl vara bättre då än turkosa väggar, blå himlar, blåbär och indigoblå koppar?

Annons

Blue inspires me today and makes me dream about blue skies, turquoise walls and indigo blue cups.

Klicka på bilderna för att komma till källan och se fler bilder på temat Blått i min Pinterest/click the pics to see the source and see more pics on the theme Blue in my Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar