Annons
Annons

Blomster & Frö av Jonna Fransson.

Minns ni att jag visade upp en poster av Jonna Franssonsom jag fallit för, i min Instagram förra veckan? Jag har tänkt på den ungefär varje dag sedan dess, för den var så himla fin och precis i min smak.

Annons

Nu såg jag att även Mokkasin tagit in den och dess make/maka i sin butik! Jag tror jag ser det som ett tecken och siktar in mig på att gå och köpa en av dem så fort jag fått in lite pengar.

Det lutar åt den första här, den som heter Blomster. Vilken gillar ni bäst?

Last week I showed you a poster of Jonna Fransson, which I have fallen for, in my Instagram. I’ve thought about it since then because it was so amazingly nice and exactly my taste. Now I saw that my favorite webshop Mokkasin has started to sell them as well. I choose to see it as a sign and I will definitely go and buy one of them as soon as I receive some money. It leans towards the first one here, the one named Flower. Which one do you like best? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh jag älskar dessa! Jag köpte den med fröna på konstfacks julmarknad men måste nog köpa den med blommor också! 🙂

  • lisa

    roligt att du lägger upp inlägget precis när jag beställt frökartan! funderar dock på att köpa blomster också så jag har båda..

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar