Annons
Annons

Blommigt, randigt och lantligt hos Ennui.

Hos min nyfunna bloggfavorit Ennui hittar man de här fina bilderna. Hon har nämligen nyss gjort om sovrummet i sin 20-talsstuga och numera ser det ut som något hämtat ur en rikig stugdröm. Med blommiga tapeter. randiga trasmattor och de obligatoriska Mårbackapelargonerna i fönstren. Tjusigt!


Annons

Alla bilder är tagna av Emmy Lundström på Ennui.

The lovely blogger Ennui recently redecorated the bedroom in her cottage from the 20’s and it turned out really nice, I must say. With floral wallpapers and striped carpets it’s really the vision of a country house dream. You should check out her blog by the way, it’s so cute!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Jag är förälskad i den där tapeten. Och i den fina lappen från 1980. Jag brukar gömma små meddelanden när jag flyttar. Det är spännande att tänka att någon en dag kanske hittar dem, och kanske fantiserar ihop en hel liten berättelse kring mitt meddelande. Själv skulle jag gärna hitta en sådan hälsning.

  • Emmy/ennui.blogg.se

    Så himla roligt, nästan så att jag blir lite röd om kinderna. Tack!

  • Så fint, måste titta in på hennes blogg! Tack för tipset. Kram Elina

  • Jättefin blogg det där 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar