Annons
Annons

Bloggutmaning; 4 klappar var.

Husligheter-Maria blev inspirerad av min blogggranne Tiger

Annons

DIY or DIE och ställde lite blygsamt till med en bloggutmaning i början av veckan. Bra idé tycker jag och hakar på!

Den går ut på att önska sig julklappar efter devisen något man vill ha, något man behöver, något man kan läsa och något man kan ha på sig. Istället för att få en massa småsaker man varken önskat sig eller behöver och på det sättet hjälpa till att minska den galna överkonsumtionen vi ägnar oss åt här i väst. Här kommer min lista (som för övrigt var himla rolig att skriva):

1

En klänning liknande den här – från Charlotte Taylor – skulle vara väldigt välkommet i min garderob. För tillfället är det inte mycket som passar efter graviditeten och jag känner ett stort behov av att byta ut det allra mesta. Som min vän Fatima sa ”det är som att de gamla kläderna inte riktigt passar in i ens nya mamma-jag”. Inte för att jag känner mig som en annan person nu – egentligen – men det är ju någonting som liksom skakats om och förändrats inuti en, helt klart. Så nu ska jag bara försöka hitta stilen som passar ihop med den här personen också. En spännande utmaning helt klart. Och som sagt. Den här  klänningen känns helt rätt för uppdraget.

Jag har länge velat läsa Jonathan Safran Foers bok Eating Animals” så den känns som ett självklart val. Och så skulle jag inte heller säga nej till något av Alice Munro. Har läst en del av henne men vill väldigt gärna förkovra mig ännu mer.

2

Något jag behöver är en ny, fin skärbräda. Den gamla i plast från IKEA som för nuläget huserar i mitt kök känns inte så rolig att varken titta på eller använda. Tycker den här från Housedoctor är himla fin.

Och ska jag slå på stora trumman och skriva något jag vill ha så är det en resa till New York som är det självklara valet. Även om jag tvivlar starkt på att tomten kommer ha råd med detta. Men visst får man väl drömma? Det finns ingen plats jag längtar till mer just nu nämligen. Hoppas på att kunna få åka dit till sensommaren eller hösten nästa år med min lilla familj. Det vore nåt det.

Vad har ni för önskelista i år? Skriv gärna ner en länk till er blogg om ni hakat på utmaningen.

Och ha en fin fredag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar