Annons
Annons

Bloggtips; Ida Magntorn

Min före detta bloggranne – och vän – Ida Magntorn har börjat blogga igen! Denna gång på Femina. Det ska bli så väldigt kul att följa henne. Hon är dessutom alldeles snart aktuell med sin nya bok Homestoriespersonlig inredning och inspirerande idéer som släpps i höst på Masonit förlag. Känner jag Ida rätt kommer den vara alldeles ljuvlig – precis som hennes förra bok Urban Vintage var.

ida1

På bloggen hittar man bland annat bilder från hennes trädgård, hennes hem, platser hon besöker och jobb hon gör.

ida2

ida7

Väldigt inspirerande och himla fint allting.

Annons

Skärmavbild 2015-08-05 kl. 16.35.00

ida5

ida6

Dagens tips!

Här hittar ni Ida Magntorns blogg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar