Annons
Annons

Bloggtips; Food Bandits

Min nya favoritblogg i kategorin mat/bak heter

Annons

Food Bandits. Den skrivs av stylisten Suus och fotografen Johann  som älskar att laga god, enkel och hälsosam mat. Och – uppenbarligen – att dokumentera den på det finaste av sätt.

Dessutom bjuder de in olika bloggare då och då som får berätta om sina frukostvanor eftersom just frukost är Food Bandits favoritmål. Bland har de – för bara ett litet tag sedan – bjudit in grymma Babes in Boyland.

Dagens finaste tips!

food bandits

f2

f3

f4

f5

f6

f7

f8

f9

f10

Alla bilder kommer från Food Bandits.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (28)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar