Annons
Annons

Bloggtips; Flowers and Feasts

Hittade av en slump till bloggen Flowers and Feasts och blev alldeles kär i den. Det är floristerna Åsa-Karin Karlén och Åsa Sannerheim som driver bloggen och de inspirerar med vackra bilder av yviga sommarbuketter, härliga blomsterkransar och söta skogssmultron.

f10

flowers and feasts

f2

f3

f4

f5

f9

f7

f8

In och kika vettja! Ett litet guldkorn där ute i bloggosfären helt klart.

Annons
Alla bilder kommer från Flowers and Feasts.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Wow. Tack för tips! Underbar inspiration!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar