Annons
Annons

Bloggtips; Evelinas ekologiska

Det var alltför länge sedan som jag bjöd på något bloggtips. Så därför kommer här ett extra fint sådant! Det är bloggen Evelinas ekologiska som jag fastnat för på sistone och som ger mig massvis med inspiration och nya sätt att ser på saker och ting.

Evelina bloggar om viktigheter som hälsa, miljö, ekologisk hudvård och ekologisk mat och är en fena på att tillverka egna hudvårdsprodukter, uppfinna recept på smaskiga bakverk utan gluten och raffinerat socker och blanda till huskurer mot t ex hosta.

e1

e6

e8

e5

e7

e2

e9

Dessutom tar hon superfina bilder – som ni ser.

Dagens tips!

translation

It’s been way too long since I gave you some link love. So therefore, here is an extra fine one! It’s the blog called Evelinas’ ecological as I stuck to lately and that gives me lots of inspiration and new ways of looking at things.

Evelina blogs about important things like the health, the environment, organic skin care and organic food. She also makes her very own skin care products, invents recipes for yummy cakes without gluten and refined sugar and much more. Don’t miss this lovely blog!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Evelina – Evelinas Ekologiska

  Vad glad jag blir <3 Tack!
  /Evelina

 • Nathalie

  Oj vad fint! Tack för tipset!

 • min tekopp

  Älskar verkligen hennes blogg, enormt inspirerande med vackra bilder och spännande recept på både det ena och det andra 😉

  http://www.mintekopp.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar