Annons
Annons

Bloggtips; April and May Mini.

Det var ett tag sedan nu som jag bjöd på ett bloggtips. Så därför kommer här min senaste upptäckt; bloggen

Annons

April and May Mini. En jättesöt blogg med massor av inspiration för barnrum, barnkläder med mera. Den ser ut lite så här:

april and may mini

am8

am7

am9

am2

am1

Det är även teamet bakom bloggen April and May Mini (och webbshopen med samma namn) som står bakom den fina stylingen för Zara Mini som jag bloggat om här.

am3

Nu var det flera av er som kommenterade just det inlägget och upplyste mig om väldigt viktiga saker gällande just Zara. Att de inte är så snälla mot vare sig miljön, de som tillverkar deras varor eller de som jobbar där. Tack för det!

am5

Men jag kan ändå inte hjälpa att inspireras av bilderna. Även om jag inte kommer handla där mer efter att ha fått reda på detta.

am4

Älskar helt enkelt stylingen här. Det enkla men ändå så sött och smart på nåt sätt. Helt perfekt alltså.

Dagens bloggtips blir alltså April and May Mini! Hoppas ni också kommer gilla den.

translation

This is my new favorite blog when it comes to inspiration about children’s room and children’s clothes. I find it so very cute! It’s called April and May Mini and I hope you’ll like it too.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna Larsson

    Hur tjusigt som helst!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar