Annons
Annons

Bloggkärlek; By Fryd.

Har hittat en ny finfin blogg i By Fryd som jag susar in på då och då för inspiration. Det är mycket vitt och med fina färgklickar och vackra detaljer. Som lampskärmen på översta bilden här. Älskar den i kombination med det råa bordet och de enkla glasflaskorna. Så himla fina kontraster.

Bloggen drivs av norskan Jeanette Lunde. Fotograf, stylist, lärare och grafisk designer.

Jeanette skapar också onlinetidningen By Fryd som blivit omskriven hos såväl Decor8 som hos Apartment Therapy. I den samsas fina hemma-hos-reportage med recept, inspirerande inredningstips och otroligt vackra bilder.

Den är verkligen läsvärd! Länk till den hittar ni på By Fryds hemsida.

Annons

Och vill man kika i de andra numren kan man läsa dem via ISSUU.com. En sajt som samlar gratis onlinetidningar. Helt klart en ny favorit även det!

Och med det önskar jag er en fin dag. Själv ska jag baka en äppelpaj, måla ett skötbord och sortera kvitton. Tror det kan bli en bra onsdag minsann.

translation

I’ve found a new blog with beautiful pics and great inspiration. It’s called By Fryd and I’m pretty sure you will like it as well. When you check it out; be sure not to miss the free online magazine with the same name. You’ll find the link in the right column.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Fru Vintage

    Tack för tipset! Verkligen supervackra bilder på denna blogg! Kram Fru Vintage

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar