Annons
Annons

Blev lite kär i den här bilden bara…

… och har inte jättemycket inspiration just i dag. Jag känner hur hösten sakta men säkert smyger sig på men känner mig inte alls klar med sommaren.

hortensia

För med hösten kommer jag vara tvungen att ta en massa beslut om framtiden och börja tänka på att Chaplin ska börja förskola och att det ska komma en lång och mörk vinter.

Annons

Bland annat. Så snälla sommar. Stanna ett tag till! Bara så att jag hinner förbereda mig lite, lite mer.

Hoppas ni har en fin kväll alla.

Bilden kommer från bloggen Treasures and Travels.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar