Annons
Annons

Blåtoner och fredagskänslor

Och i dag – som om någon hörde min klagan – lyser solen igen och strumbyxorna och jackan känns alldeles överflödiga. Det tänker jag fira med att äta på restaurang med min kille i kväll. Utomhus och med kallt vitt, vin i stora glas.

Annons

Fint som snus.

Och så vill jag även dela detta ögongodiset med er. Bilder av Ditte Isager för Kinfolk Magazine.

k2

k3

k1

k4

k5

k6

De perfekta blåtonerna och den perfekta känslan inför en helg.

Hoppas ni får en fin sådan!

 translation

Happy weekend!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected].com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar