Annons
Annons

Bland röda äpplen, notpapper och vintageporslin.

Även om det inte är 1:a advent förrän nästa helg så måste jag frångå mina principer för ett litet, litet tag och visa er något som är lite juligt.

Det är nämligen så att min vän och kollega Louise på vintageprylar.se gjort ett helt underbart stylingjobb för Hälsans Kök på just tema jul.

j2

Det är dukningstipspyssel och recept varvat om varannat.

Annons
 j1

Alltihop på temat En grön jul och med en fin känsla av vintage.

j3

Recepten till maten har Amanda och Eveline som driver den vegetariska receptbloggen Våra oköttlisliga lustar gjort. Flera av dem låter helt underbara tycker jag. Som t ex trifle på pepparkaka med citronkräm, apelsin och nötter. Det måste jag testa!

Visst ser det väl tjusigt ut? Älskar den där girlangen gjord av schabloner från gamla pepparkaksformar och dukningen med notpapper. Så himla, himla fint.

Läs mer om hur du får till den där underbara dukningen och få inspiration till nya recept inne hos Hälsans Kök.

Fotografierna har Eveline Johnsson tagit.

translation

My friend and colleague Louise with the blog vintageprylar.se has done an absolutely wonderful job styling for the Swedish company Hälsans Kök on the  theme Christmas and I just have to share some of the pictures with you. On their website you’ll find both inspiration to vegetarian recipes and beautiful tips on how to decorate the table. Don’t miss!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (11)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar