Annons
Annons

Bland kaffe, tulpaner och kvitton.

Hej kära ni! Ledsen för den ofrivilliga bloggpausen. Jag är uppslukad av (eller dränkt i, det beror på hur man ser det) bokföringsjobb. Sorterar kvitton och räknar ut momssatser så att jag drömmer mardrömmar om det.

Annons

Men snart är det klart! Då kommer jag tillbaks. Längtar.

Så länge dricker jag kaffe, njuter av tulpanerna på mitt köksbord och snön utanför. Och så dagdrömmer jag lite i vanlig ordning. Om New York, söta kakor och det mesta däremellan.

kaffe

1

translation

Sorry for not blogging! I’m stuck with accounting but soon it will be all over. I can’t wait. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar