Annons
Annons

Biljetter till Vintagemässan i Malmö.

Jag har fått ett erbjudande om att lotta ut 2 st biljetter till Malmös första vintagemässa som går av stapeln nu i helgen, den 26 & 27 maj! Väldigt roligt tycker jag för jag vet ju att ni är många där ute i Malmö och Lund- trakten som gillar vintage och loppisar.

Annons

Klart att ni också ska ha en fin vintagemässa. Det enda ni behöver göra är att gå in och Gilla Volang på Facebook, skriva en kommentar där att ni klickat på Gilla och så är ni med i utlottningen. Bra va?

Utlottningen pågår bara fram till i morgon, onsdag den 23 maj kl 9 så skynda på!

I have some tickets for the Vintage fair in Malmö this weekend. If you would like to participate, go to Facebook, click Volang’s like button and write a comment when you’re done. Easy right?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vad härligt för dem som bor där. Jag önskar alla lycka till. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar