Annons
Annons

Bilder som säger mer än tusen ord.

Idag är en sådan dag där all min energi flugit ut genom fönstret och inte kommer komma tillbaks förrän jag lyckas ta det lugnt och göra saker i ett långsamt tempo. Verkligen ha en söndag liksom. Därför tycker jag att ett inlägg med bara en massa, massa vackra bilder passar allra bäst. För bilder kan ju säga mer än tusen ord ibland, eller hur var det nu?

Annons

Today I don’t have any words over since I’m deadly tired. I let the pictures speak for themselves. 

 

Alla källor hittar ni i min Pinterest mapp som heter All mixed up/ All pics from my Pinterest map called All mixed up

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Underbart fina bilder! Kram Elina

  • Underbara bilder att drömma sig bort till. Du har rätt. Ibland behövs inga ord.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar