Annons
Annons

Behind the scenes från matplåtning för ELLE Mat & Vin

I går hade jag en himla rolig – men hektisk dag (och jag ska inte ljuga utan kan villigt erkänna att var skönt när den var över haha). Jag gjorde nämligen ett stort jobb för ELLE Mat & Vin (en av mina favorittidningar för övrigt) som kommer publiceras i sommar.

Annons

Ska inte avslöja för mycket men kan nämna att det var en himla massa desserter inblandade. Och ett och annat vintageglas,  några tistlar och anemoner och en hel del bär. Lite så.

Min praktikant Lovisa (som är helt underbart för övrigt) tog fina behind the scenes-bilder av dagen.

elle02

elle3

elle+1

elle4

Hojtar när numret finns ute i butik så hoppas att ni vill kika i det.

Hoppas ni har en fin fredag!

Alla bilder av Lovisa Carlberg.

translation

Yesterday I styled a job for Swedish food magazine ELLE Food & Wine and it looked a little something like this. I think it will turn out just great!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar