Annons
Annons

Behind the scenes från igår

Hej på er! Nu är vi hemma från Göteborg igen. Vi hade en superfin resa och konserten med Håkan Hellström var – som ni säkert förstår – magisk. Det var så roligt att få vara med om det på riktigt.

Jag rivstartade veckan med en plåtning ihop med Emily Dahl. Ett beställningsjobb på tema sensommar och uteplats. Superkul var det men idag är jag ganska så trött i kroppen. Jag jobbar därför hemma och Chaplin skolkar från förskolan och vi varvar jobb (jag) med att rita och leka med pärlor (han). Frilanslyx när den är som bäst!

Amelia Forlang sommaren BTS Instagram Foto Emily Dahl-2-2

Så här såg det ut igår när jag hade stylat klart, hämtat från förskolan och det var dags att plåta. (Kan tillägga att jag var lite mer stressad är det ser ut på bilden haha. Att kombinera plåtningsjobb med en trött 2,5-åring är inte att rekommendera. Som tur var kom David och räddade mig en halvtimme senare…).

Jobbet kommer finnas i tidningshyllorna i augusti. Lovar att hojta då!

Foto: Emily Dahl

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

translation

A little sneak peek from my workday yesterday when me and photographer Emily Dahl created a job for a magazine. My little son Chaplin was there for a while and helped me out.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar