Annons
Annons

Behind the scenes från A mash up

De två senaste dagarna har jag varit ute på plåtningar ihop med bästa Emily Dahl. Allihop i syfte att läggas upp på den nystartade reportageagenturen

Annons

A mash up – som jag ju är en del av.

what decorates my day

I går var vi hemma hos Emma som har fina instagramkontot What Decorates my day. Så himla inspirerande och fin lägenhet. Älskar verkligen att göra sådana här jobb – och detta var inget undantag.

a mash up

Kolla bara detta gamla vintageskåpet som de hade hittat på Bukowskis. Vilken dröm!

blombukett

Idag var vi i Midsommarkransen och plåtade en kräftskiva. Med Lollo som fantastisk modell och Emma som hjälpte till och assisterade så bra.

kräftskiva

Och när mitt jobb var klart gick vi vidare till det som Emma byggt upp i en annan lummig hörna. Men det får jag visa er en annan dag!

Alla bilder är tagna av Emily Dahl.

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så gøy med litt behind the scenes! 😀

  • Vad kul att se en liten inblick i A Mash Up. Tycker för övrigt att det är en så himla bra och spännande idé! När ett gäng grymma kreatörer teamar upp sådär så finns det ju ingen ände för vad en kan skapa 😀

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar