Annons
Annons

bed and breakfast.

Hittade bilder från ett bedårande Bed & Breakfast i Detroit som heter Honor & Folly via Design Sponge. Ser verkligen hur fint ut som helst där! Med mycket vintage möbler och fina detaljer, lite rustikt och industri- inspirerat med med en varm känsla.

Annons

Varför kan det inte finnas sådana här ställen i Stockholm? Tänk vad mysigt att bo där en natt mitt i veckan, sitta framför en brasa på kvällen och dricka varm choklad, gå och lägga sig i en nybäddad säng och vakna upp till en frukostbuffé i den här miljön. Det vill jag göra nu.

Bed & Breakfast, Detroit, vintage, industry, Honor & Folly

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry,

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry,

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry, bed & breakfast, Detroit, vintage, industry,

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry, bed & breakfast, Detroit, vintage, industry,

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry,

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry,

bed & breakfast, Detroit, vintage, industry, Honor & Folly

There is a bed and breakfast in Detroit named Honor & Folly which looks really nice. Why can’t there not be places like this in Stockholm? Imagine how nice to live there for one night in the middle of the week, to sit in front of a bonfire in the evening and drink hot chocolate, go to sleep in a freshly made bed and wake up to a breakfast buffet in this environment.

Foto: Honor & Folly via Design Sponge.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Å , sååå fint det är här. Jag blir alldeles kär i var o varannan bild. Jag hinner aldrig susa runt på favoritbloggarna numera så det är lyx att få göra det.

  Önskar dig ett fantastiskt nytt år! Kram!

  • Tack fina Sofia! Du är välkommen hit så ofta du bara kan:)

   Gott nytt år till dig med, hoppas 2012 blir precis som du önskar.

   Kram!

 • Men åh vad fint. Helt plötsligt faller jag lite för tegel. Plötsligt. Ganska exakt 6 månader efter att vi målade alla husets tegelpartier vita. Typans!

  • haha, typiskt. men vitt funkar ju alltid också:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar