Annons
Annons

Barnrumsinspiration hos Petit and Small

Ibland kan de minsta av saker liva upp en grå måndag. Som när man – som jag – ramlar över en liten skatt i form av en sajt vid namn Petit and Small. En sajt som samlar

Annons

inspiration till barnrummet från världens alla hörn och är full (alltså verkligen proppad!) av fina bilder på massvis med olika typer av barnrum. Mycket med vintagekänsla dessutom. Och så är den superbra kategoriserad så att man lätt hittar det man söker – och mer därtill.

Lite så här ser det ut där:

barnrum inspiration

barnrumsinspiration från Petit and Small

barnrumsinspiration från Petit and Small

barnrumsinspiration från Petit and Small

barnrumsinspiration från Petit and Small

barnrumsinspiration från Petit and Small

barnrumsinspiration från Petit and Small

 In och kika hos Petit and Small vettja!

Hoppas ni får en bra vecka. Här hemma är det dags för inskolning för Chaplin på onsdag och jag börjar känna mig mindre och mindre redo för det här nya sortens liv som ska börja. Har trivs så himla bra med mitt och Davids upplägg av att dela upp veckorna sinsemellan så att vi båda kunnat vara med Chaplin så mycket under de här 15 månaderna. Förstår inte hur jag ska kunna vänja mig vid något annat nu helt plötsligt. Har ni några bra inskolningstips får ni gärna skriva en rad eller två. Och har ni lite moraliskt stöd att ge är det också välkommet haha.

translation

Sometimes the smallest things liven up a gray Monday. Like when you – like me – tumbles over a small treasure in the form of a site named Petit and Small. A site that gathers inspiration for children’s room from around the world and is full of nice pictures of lots of different types of children’s rooms. Lovely!

Klicka på bilderna för att komma till källan/Click the pics to see the source

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Lisa

    Åh så himla mycket fina bilder! Älskar den första! Angående inskolningen så är mitt bästa tips att försöka att inte oroa sig i förväg. Kiddos är så himla bra på att känna in sånt där. Se det som värsta möjligheten för Chaplin att träffa nya kompisar på föris och leka med nya leksaker med människor som är utbildade och brinner för barn och pedagogik. Kommer gå hur bra som helst, alldeles säkert! Kanske tar det 1 dag innan han känner sig trygg, kanske 1 månad. Men det kommer! Håller tummarna för en mysig inskolning och en snäll förskola!

    http://spindelvagen.blogspot.com

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar