Annons
Annons

Barnrumsinspiration från Vtwonen

Ramlade över de här fina bilderna från nederländska sajten Vtwonen och tänkte att jag vill dela dem med er. Det var ju superlänge sedan jag bloggade om barnrum (om man bortser från gårdagens tisdagstips då så klart) så det är verkligen på tiden att det kommer ett sånt inlägg!

Och nu när det (äntligen) är ljusare ute ska jag självklart också visa upp bilder från Chaplins rum här hemma.

Annons

Just nu är det dessutom städat och fint eftersom jag får finbesök i morgon av ELLE Decoration. Vad det blir av besöket lovar jag så klart att berätta mer om sen.

barnrum inspiration

barnrum inspiration

barnrum inspiration

barnrum inspiraiton

barnrum inspiration

barnrum inspiration

De fina bilderna visar på hur man med enkla medel (och lite tid) fixar lekfulla inslag i barnrummet. Mina favoriter är den med griffeltavlorna, tältet och den här nedersta med lamporna. Älskar dessutom den blågrå väggfärgen! Känns som en sådan färg som skulle passa fint i ett livligt, kreativt barnrum.

Alla bilder från Vtwonen.

translation

I fell over these nice pictures from Dutch site Vtwonen the other day and thought that I would share them with you. It was super long time since I blogged about the children’s room (apart from yesterday’s Tuesday Tips of course) so it really is about time that it comes one of those posts!

And now when it (finally) is brighter outside, I will also show you some images from Chaplin’s childrensroom here at home. I will write it down on my to-do list and deliver them soon!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar