Annons
Annons

Barnrumsinspiration; 6 ovanliga – och väldigt fina – barnsängar

Jag hittade ett himla härligt inlägg på bloggen Thrifty Littles med bilder på

Annons

fina barnsängar. En säng med hjul, en säng med kaninöron på sänggaveln och en säng som såg ut som litet hus. Hur gulligt som helst.

Dessutom grymma bilder med massvis av inspiration för barnrummet. Håll till godo!

barnsäng

barnsäng

barnsäng

alfons

hm

Själv kan jag ju erkänna att jag ligger ganska mycket i lä med Chaplins säng – som är den absolut mest vanliga varianten från ett visst stort möbelvaruhus… Men den funkar ju så klart hur fint som helst den med! Så länge han sover när han ska är jag nöjd.

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar