Annons
Annons

Barnrumsinredning med vintage.

Just nu har Family Living samlat de finaste av sina barnrumsreportage på sin sajt. Det är en riktig fröjd att titta igenom dem och att beundra och inspireras. Det finns så mycket fint! Här är mina 4 favoriter.

Annons

Alla väldigt olika men med en tydlig vintagekänsla, en stor dos lekfullhet och ännu mer kreativitet.

Som det här barnrummet med vintageinspiration. Där det känns som att var man än vänder sig hittar man något att titta på, leka med eller bara fingra på. Älskar lampan i taket! Och dockhuset så klart.

Eller det här, som Bonjour Madeleine skrev om häromdan. Det andas Madicken, sekelskifte och pasteller. Dessutom vet jag vem som bor här. Det är nämligen min kompis och tillika bokkompanjon Lollos svägerska Bobo och hennes man som inrett detta barnrum åt sina 3 barn. Tycker ni, förutom inredningen, om bäddlakanen i de här bilderna bör ni kolla in deras webshop Alex & Fred där de säljer hela den egendesignade kollektionen.

Geniet Isabelle Halling har inrett det här barnrummet åt sin dotter och självklart är det så fint att man smäller av. Mina favoritdetaljer är lampan på den andra bilden här och spisen.

Hos UnderbaraClara trängs loppisfynd med vintagetapeter och vitmålade parkettgolv och självklart är det hur tjusigt som helst.

Today I’ve totally fallen in love with these 4 children’s rooms. They are all unique but still I think they have a vintage touch and a very playful and pleasant feeling. Click the links or the pictures to see more.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

 • Anne

  Love, love love! Tack för inspirationen.

 • Så fina barnrum. Alla är underbara, men jag tycker att det första var rent bedårande!

  • Roligt att höra! Det är faktiskt min favorit med:)

 • Jag skulle så hemskt gärna vilja ha en sån där stor klädgarderob i barnens rum. Så fint!

  • Ja visst är den fin? En sån vill jag också ha.

 • Så mycket fin inspiration! 🙂 Ha en fin dag Linda. Kram Elina

 • cattis_skoglund

  tack, så oroligt inspirerande. Det här blogginlägget sparar jag i mitt minne. Hur fint som helst.

  • Tack Cattis! Vad roligt att du tyckte om det. Det gör mig glad:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar