Annons
Annons

Barnrum med pasteller och grafiska mönster.

Via Pinterest – och några bedårande bilder på ett barnrum – hittade jag till den förtjusande, franska bloggen Les Loupiots. Trots att jag inte förstår ett ord av vad det står där talar bilderna till mig väldigt mycket.

Annons

Det handlar till allra största delen om inspiration i form av kläder och inredning för barn.

barnrum

Den harlequinmönstrade tapeten från Ferm Living har ju hängt med ett bra tag nu. Men det gör den inte mindre fin för det tycker jag. Kanske blir det till och med till en blivande klassiker?

barnrum

barnrum

Pasteller matchat med grafiska mönster i svart och vitt är ju hur fint som helst ihop.

barnrum

barnrum

Mjukdjur på väggen, finaste lampan från Muuto och så ett tipitält att kypa in i närhelst. Fint inte sant?

Alla bilder är lånade från Les Loupiots.

translation

I really like this cute children’s room via the french blog Les Loupiots. I love how the wallpaper and the pastels go so well with the graphics in black and white. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar