Annons
Annons

Barnrum med himmelsängar och tapetserade byråer.

Eklektiskt och färgstarkt inredda barnrum får inleda den här veckan.Till skillnad från förra måndagen behöver jag lite mer av en kickstart idag nämligen. Nu blir det tre veckor med jobb och intensivt arbete med

Annons

boken för min del och sen bär det av till Lissabon och tre veckors semester till.

Helgen var precis sådär fin som jag hoppats på förresten. Tog lite bilder i Mariefred jag tänkte visa i veckan! Den här är alltså min inspiration idag:

Bilder på en sänghimmel, finaste dockskåpet och en smart hylla att ha barnböcker och annat man gillar i från Stil, Inredning och Design.

Ett levande och inspirerande rum med en trasmatta, små, små stolar och ett gammalt och vackert klädskåp från Nicety.


Tapetserade minihyllor från Better Homes and Gardens.Monchichis och galet fina, missmatchade tapeter från Family Living.

Och så en nymålad byrå med pastelliga knoppar från Stina Ballerina.

These pictures on colorful and eclectic children’s rooms inspires me this Monday. I love the vintage touch and the cute details.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Vilka underbara bilder! Tack för inspirationen. 🙂 Kram Elina

 • hei!
  Tusen takk for superkoselig kommentar:) You made my day!
  Her var det masse fin inspirasjon å finne, gleder meg til å følge videre!
  Ha en FANTASTISK sommer:)
  klem Cathrine

 • Vilka härliga barnrum. Ska spara tills när vi har större och min lilla son får ett eget rum.

  Och eftersom det inte gick att kommentera på ditt senaste inlägg skriver jag det här: Tyckte de bilderna var riktigt härliga och jag gillade att hon använde potatislådor som förvaring bredvid soffan. Smart och snyggt. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar