Annons
Annons

Barnrum i puderrosa, senapsgult och grått

Hittade de här superfina bilderna på ett barnum via Petit & Small. Älskar färgkombinationen senapsgult, puderrosa, mörkt blå och dovt grå. Dessutom gillar jag att bilderna visar att man kan bo 3 stycken barn i ett rum och ändå ha det så här fint.

Annons

Kanske inte alltid så här städat (så klart) men ändå.

Tänker att de passar alldeles utmärkt att börja veckan med.

shared-room-three-girls3

rum2

shared-room-three-girls13

shared-room-three-girls7shared-room-three-girls

shared-room-three-girls2

rum

shared-room-three-girls12

Gillar ni?

Alla bilder kommer från Petit & Small.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så roligt att få en bild av dig och ditt fina hem när jag tittade in på lovely life! Alltid spännande att få se vem som ”döljer sig” bakom allt fint man läst på bloggen och även hört rösten på i….var det podden bloggbuisness? Eller källan?

    • Åh vad kul att höra! Tack för fina ord. Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar