Annons
Annons

Balkongtävling!

Ja men nu kör vi igång med en liten tävling med balkongtema här på bloggen tycker jag! För att fira att det är maj och för att våren äntligen är här. Så här kommer den gå till:

När ni inrett och fixat på er balkong (eller uteplats) och är klara med hur ni tänker er att den ska se ut; skicka 2-3 bilder till mig på [email protected] och berätta även, med några korta meningar, om ert bästa tips när det kommer till just

Annons

balkongen, balkonginredning och balkonginspiration. Det kan handla om allt ifrån vilken grönsak som växer bäst till vilken blomma som doftar godast till hur man skapar det bästa insynsskyddet. Vad som helst som ni kan tänka er att någon annan skulle ha nytta av att veta! (En eller flera av bilderna får gärna vara på just tipset ni ger men det är inte nödvändigt).

Det bidrag som jag tycker är det mest inspirerande vinner ett superfint pris från Indiska, som har ett riktigt bra sortiment just för balkongen och uteplatsen den här säsongen. Allt som ni ser på bilden här kommer att lottas ut till en lycklig vinnare. Tjusigt va?

Jag vill så klart att så många av er som möjligt ska vara med och bidra med er goda smak och era grymma idéer och ser verkligen fram emot att få inspireras av er! Har ni en egen blogg ni lägger upp bilderna på också så skriv en kommentar här i kommentarsfältet så att fler kan få chansen att se era bidrag. Och sprid gärna ordet.

Tävlingen pågår fram till söndagen den 20 maj kl 22.00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och man måste vara 18 år för att få vara med och tävla.

Lycka till!

Today I’m starting a competition here on the blog and the price is this beautiful set for the balcony, all from Indiska. Unfortunately the price can only be won if you live in Sweden but if you feel like you want to participate in the competition anyway I would be really glad (I will send you a special price myself if you are the winner).

This is how it goes: take 2-3 pictures of your balcony when you’re done decorating it. Send them to me at [email protected] and also write down your best tips for the balcony. It could consist on everything from which flower is the easiest one to grow to how to keep the wasps away when you drink lemonade there. If you have a blog of your own, please write a comment and tell me that you’ve posted the pictures there and also write down the address so that as many as possible can read it. The winner is the one who’s accomplished the balcony that makes me feel the most inspired and who also has the best tip.

The last day to participate is on Sunday the 20th of May.

I look forward to your participation. Good luck!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Anna M

  Vad roligt! Detta ser jag fram emot. Till helgen ska jag börja fixa på min balkong!

 • Vilken rolig tävling, dock saknar jag balkong. Istället får mitt köksfönster vara ställförträdande balkong.

  • Åh men ditt köksfönster får också gärna vara med och tävla såklart! Kram

 • Pingback: Tävling: Bästa balkongtipset | Elleinterior.se()

 • Emilia Kempe

  åh peppen! Jag har sett fram emot detta. Nu ska jag fixa och dona så det blir finaste fint!

  • Vad kul! Glad jag blir:) Ser fram emot ditt bidrag!

 • Lilli

  Åh, nu har jag ingen egen blogg men jag ska ändå dela med mig av mina balkongdrömmar. Jag har en gammal aluminiumfärgad hylla från Ikea som ska få fokus i år. Där ska jag plantera smultron till barnen, gräslök, ruccola, rädisor och lavendel. Hyllan är lagom stor, tål att stå ute och man kan ställa vad som helst i den, för att sen enkelt byta ut om man använder krukor. Om man har balkong under tak kan man även använda ett fint gammalt skåp där dörrarna tas bort (eller behåller om det är fina glasdörrar och kan användas som växthus). Mitt tips är alltså att plantera på höjden och att plantera saker som man tycker om och gärna som luktar gott. Min mormor hade alltid vackra pelargoner som blev riktigt stora och fulla med blommor. Även de ska få en speciell plats 🙂

 • CaroLine

  Somrigt Hej, jag har lagt in mitt bidrag till din Balkongtävling
  på min blogg, Välkommen på kaffe 😉
  http://inspirationcaroline.blogg.se

  hoppas detta fungerar //CaroLine

  • Väldigt kul att se. Ser hur fint ut som helst:)

 • Pingback: The Pom Pom Factory. | Volang()

 • Pingback: Balkongen. | Volang()

 • Pingback: Vinnare i balkongtävlingen. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar