Annons
Annons

Balkonghäng och datorhaveri.

Igår, precis när en stressig dag äntligen skulle vara över och jag skulle gå från jobbet, just precis då bestämde sig min dator för att lägga av. I ena sekunden funkade den och i andra sekunden funkade den inte.

Annons

Suck alltså. Även om jag vetat att jag behövt en ny så är det ändå himla, himla trist när sånt händer. Sånt där oförutsett, tråkigt och bara, bara jobbigt. (Lånar för övrigt min killes dator när jag skriver detta).

2c58bcfa9d0e6d3bca870dc578f150ea

Men som tur är så tog den här lördagen revansch på fredagen med råge. Jag och Chaplin är ensamma hela dagen och har hunnit njuta av både solen, lunch på balkongen och så ännu lite mer plantering av blommor. Mycket fint.

tumblr_m2gdsplPQn1qb4hiyo1_1280

Hoppas ni också har det bra. Själv ska jag sätta mig i detta nu och beställa en ny dator. Inte något som ingick i min budget om man säger så.

kaffet

Nåväl. Nu blir det kaffe och en chokladbit (eller två) i eftermiddagssolen. Vi hörs snart igen!

Klicka på bilderna för att komma till källorna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar